Puolen vuoden pilottikokeilujen seurauksena olemme täsmentäneet tehtävien kestoja, kehittäneet niiden ohjeistusta, laatineet mieleenpainuvampaa tietoa ja olemme ylipäätään tehneet pieniä viilauksia sinne tänne. Tuloksena on syntynyt Avarakatseinen koulu -materiaalipaketti versio 2.0. Suuri kiitos kuuluu kaikille piloitointivaiheen kouluille ja palautteen antajille. Ilman teitä emme olisi pystyneet tähän. Kiitos!

Vuoden alussa painosta tullutta versiota on jaettu perinteiseen tapaan kouluihin, joissa olemme vierailleet, sekä tapahtumissa joissa olemme esiintyneet sopivalle kohdeyleisölle.

Verkkomateriaalia
Materiaalipaketti on täysin ladattavissa verkkosivuillamme. Havaitsimme kuitenkin joidenkin tehtävien kohdalla tarpeen lisämateriaalille joka tukisi tehtäväntekoa, tai toisi siihen jotain lisää. Uudessa painoksessa olemme merkinneet nämä tehtävät leimalla, joka viittaa verkkosivuillemme. Sinne onkin valmistumassa osio, jossa tehtäviin on luotu omaperäistä lisämateriaalia. Samalle sivulle on mahdollista sisällyttää myöhemmin uusia tehtäväkokonaisuuksia, tai käännöksiä nykyisistä.

Nyt myös kirjastoista
Voimme ilolla todeta, että materiaalipaketti on lisätty myös kasvatustieteellisten kirjastojen valikoimiin ympäri Suomea, Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Raumalle, Joensuuhun, Savonlinnaan ja Rovaniemelle. Näin ollen, myös tulevat opettajat ja opettajankoulutusta tekevät tahot voivat perehtyä avarakatseisuuden käsittelyyn osana arkista opetusta. Myös nuorisotiedon kirjasto Allianssi talossa on saanut omansa. Kaikki kirjastot ottivat materiaalipaketin vastaan positiivisesti ja toivomme, että niille tulee kovaa käyttöä ja kysyntää.