Nimi
Efe Evwaraye

Kansalaisuus
Suomi

Efe Evwaraye
Syntymäpaikka:
Vaasa

Asuinpaikat:
Suomi, Nigeria, Saksa, Ruotsi

Tausta
Äitini on Suomalainen ja isä Nigeriasta. Olen ehdottomasti onnekas suhteessa että monikulttuurisuus on aina ollut osaelämääni muutoinkin kuin perhetaustani ja suonissani virtaavan veren kautta. Urheilu on antanut ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä niin monia asioita, matkata niin moniin eri maihin ja ennen kaikkea tavata niin monia eri ihmisiä.

Aktiviteetti
Amerikkalainen jalkapallo

Vuoden Amerikkalainen Jalkapalloilija 2010 & 2011, SM-kulta *2, GFL (Saksan liiga) hopea, EM-pronssi, EM- ja Vaahteraliiga tähdistönimitykset

Lempiherkku?
Isoäidin valmistamat perinteinen pannukakku ja letut

Musiikkimaku?
MP3 soittimesta löytyy kaikkea Soulista ja Afrobeateista Rockiin. Reggae musiikki on kuitenkin se mikä toimii minulle 95% ajasta.

Vapaa-ajalla?
Ruoanlaitto, ulkona syöminen, elokuvissa käyminen ja rentoutuminen. Niiden asioiden parissa menee opiskelun, harjoittelun ja Walterin kanssa työskentelystä ylijäävä aika.

Minkä takia Walter?
Suomi on hieno maa ja jonka hyvinvointi on tärkeä asia. Minulle Walter on loistava juttu. Uskon Walteriin sekä sen arvoihin ja on hienoa saada olla mukana edustamassa ja tekemässä asiaa jossa koen että itselläni on myös paljon annettavaa.