Nimi
Gabriel Herrera

Kansalaisuus
Suomi ja Chile

Syntymäpaikka
Tampere

Asuinpaikat
Suomi, Kenia, Bangladesh, Intia, Nicaragua, Kosovo.

Tausta
Äitini on Suomesta, Kemijärveltä ja isäni on alunperin Chilestä. Isäni teki kehitysyhteistyötä ja muutimme usein hänen työnsä takia. Asuimme yleensä kaukana suurista kaupungeista, jossa köyhimmät ja heikko-osaisimmat asuivat. Tämä on varmasti ollut suurin motivaattorini pyrkiä ymmärtämään yhteiskuntaa aina vain paremmin ja tehdä osani sen kehittämiseksi.

Gabriel Herrera

Aktiviteetti
Toimin nykyisin projektikoordinaattorina Walter ry:n KYTKE-projektissa, vastuualueinani vertaistuki ja sovittelutoiminta.

Lempiherkku?
Empanada de machas, eli Chilessä esintyyvästä simpukkalajista tehty uppopaistettu piiras. Harvinainen, mutta niiiiiiin herkullinen.

Musiikkimaku?
Olen pohjimmiltani rokkari, mutta tykkään soittaa kitaralla enimmäkseen bluesiä, tykkään miksata elektronista ja tanssia ihan mitä vaan. 🙂

Vapaa-ajalla?
Kiipeilen, pelaan shakkia ja soitan kitaraa, leffojen katsomisesta puhumattakaan.

Suoritan myös toista korkeakoulututkintoa ja pyöritän omaa IT startuppiani.

Minkä takia Walter?
Olen koko ikäni tahtonut vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti, ymmärrystä ja avarakatseisuutta lisäävästi. Painin syrjinnän ja identiteettikysymysten kanssa itse nuoruudessani, enkä vain Suomessa. Kun kuulin Walterista ensimmäisen kerran ajattelin, että siinä on porukalla hyvä ja toimiva konsepti johon voisin lähteä mukaan. Kun tilaisuus tulla jopa täyspäiväisesti töihin Walterille ilmeni, tartuin siihen.