Nimi
Haza Hajipoori

Kansalaisuus
Suomi

Syntymäpaikka
Irak

Asuinpaikat
Irak, Suomi

Haza Hajipoori
Tausta
Olen syntynyt Irakissa,mutta molemmat vanhempani ovat Kurdeja. Muutimme Suomeen ollessani kolmen vanha. Asuimme ensin Hämeenlinnassa ja sitten muutimme koko perhe Tampereelle. 2008 Muutin tanssin perässä Helsinkiin.

Aktiviteetti
Ammattitanssija

Aloitin tanssimisen n.12 vuotiaana ihan harrastus mielessä. Tanssista tulikin nopeasti elämäntapa. Aloin jo vuoden harrastuksen jälkeen kisailemaan. Vuosien saatossa on kertynyt paljon Suomenmestaruuksia ja olen myös voittanut MM-hopeaa. 2012 voitin Dance kilpailun (so you think you can dance) josta lähti tanssi urani huimaan nousuun. Sen jälkeen olenkin saanut elää unelmaani joka päivä.Olen saanut olla monissa hienoissa projekteissa mukana mm. musikaalit,tv-ohjelmat,Euroviisut,musavideot. Olen ollut monen artisin taustatanssija ja tälläkin hetkellä olen Krista Siegfridsin vakituinen taustatanssija.

Lempiherkku?
Mikään ei voita Suklaata 🙂

Musiikkimaku?
Kuuntelen kyllä ihan laidasta laitaan mutta mieluiten Soulia ja HipHoppia.

Vapaa-ajalla?
Vapaa aikaa minulla ei paljoa ole mutta silloinkun sitä on niin pyrin sen viettämään perheen ja ystävien kanssa.

Minkä takia Walter?
Olen aina halunnut työskennellä nuorten kanssa ja Walter on ehdottomasti yksi hienoimmista konsepteista missä olen saanut olla mukana. Walterin arvot ovat minulle tärkeitä ja lähellä sydäntä ja siksi uskon että minulla on myös paljon annettavaa.