Kausi on tullut päätökseen. Oppilaat ja opettajat ovat aloittaneet palauttavan jakson ja nauttivat ansaituista kesälomaviikoista. Lukuvuoden päättyminen tarkoittaa päättymistä myös KYTKE-projektin kaudelle. Pysähtyminen, rauhoittuminen ja palautuminen on varsin tervetullutta Walterilaisillekin, sillä mennyt lukuvuosi piti sisällään useita kymmeniä työpajapäiviä, lukuisia päiviä tien päällä ja vierailuja kymmenillä eri paikkakunnilla. Kun kaikki on sanottu ja tehty, niin Walterissa voidaan tyytyväisinä todeta yhteen ääneen, että takana on jälleen yksi onnistunut KYTKE-lukuvuosi.

Sen lisäksi, että Walterista löytyy paljon ammattiurheilutaustan omaavia henkilöitä, liittyy tämän kauden päätökseen muutakin urheilumaailmasta tuttua – nimittäin siirtomarkkinat. KYTKE-projektin parissa viimeisen reilun kahden ja puolen vuoden ajan työskennellyt Jason Yabal siirtyy uusien haasteiden pariin. Niin haikeita tuntemuksia, kuin Jasonin lähteminen saakaan Walterissa aikaan, herättää se kuitenkin sitäkin enemmän innostusta ja iloa hänen puolestaan. Jasonin kädenjälki tulee näkymään KYTKE-projektissa ja koko Walterissa vielä kauan miehen poistumisen jälkeen. Walter tahtoo kiittää Jasonia kaikesta hyvän eteen tehdystä työstä ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

”Viimeiset kaksi ja puoli vuotta on mennyt todella nopeasti. On ollut erittäin hienoa ja mielenkiintoista työskennellä KYTKE-projektissa ja ennen kaikkea kuulla nuorilta itseltään mitä he ajattelevat niistä samoista asioista joita olen itse miettinyt läpi koko tähänastisen elämäni. Siirryn kohti uusia haasteita odottavaisin ja innostunein mielin, mutta valehtelisin jos väittäisin, ettei ilmassa olisi myös pientä haikeutta. On ollut upeaa saada tehdä töitä monien loistavien henkilöiden kanssa. Tahdon kiittää kaikkia Walterilaisia, oppilaita, opetushenkilöstöä ja jokaista yhteistyökumppania kuluneesta kahdesta ja puolesta vuodesta.”

Yhden aikakauden loppu on uuden alku. Siirtomarkkinat käyvät kuumina ja näin ollen tulevaa jäädäänkin odottamaan innolla ja mielenkiinnolla. Ennen sitä on kuitenkin aika sanoa iso kiitos kaikille KYTKE:n lukuvuoteen osallistuneille henkilöille ja tahoille. Te teitte siitä sen mitä se oli – antoisan ja menestyksekkään. Nyt on aika vaipua jalkapallon, perheen ja ystävien täyteisen juhannuksen viettoon.

Oikein hyvää juhannusta kaikille!