Kautta aikain toinen KYTKE- festari järjestettiin lauantaina 21.5. Tapahtumapaikkana toimi viime vuoden tapaan Vantaan Kanniston kenraalinpuisto. KYTKE- projektin mukaan nimetyn tapahtuman runsaslukuinen yleisö koostui niin alueen nuorisosta kuin aikuisistakin. Festariyleisö pääsi nauttimaan aurinkoisen ja lämpimän sään lisäksi lukuisista eri musiikkiesityksistä ja toimintapisteistä. Nälkäisetkään vierailijat eivät jääneet tyhjän päälle, koska kyseessä oli ravintolapäivä, jonka myötä paikalle oli saapunut innokkaita ulkoilmaravintoloitsijoita, jotka pitivät huolen siitä, että ihmiset pysyivät ravittuina.

KYTKE- projektin edustuksesta festarilla vastasi jo viime vuoden tapahtumasta Kannistolaisille tutuksi tullut ja KYTKE:n ohjaajistoon kuuluva Aleksi Halen, joka vastasi festarin juontamisesta. Aleksi piti huolen siitä, että festarilla vallinnut hyvä tunnelma pysyi katossa koko päivän. Aleksin lisäksi KYTKEläisistä mukana menossa olivat niin ikään ohjaaja joukkoon kuuluva Tidjan Ba sekä KYTKE:n eri tukitoimissa viimeisen vuoden ajan toiminut Anna Laulumaa. Tämä laulaja/näyttelijä parivaljakko osoittautui vallan mainioksi duoksi heidän toimiessaan festarilla pääesiintyjinä ja valloittaen yleisön lauluvalinnoillaan- ja taidoillaan.

Pelkästään festarin lavalla oli yhteensä kahdeksan eri ohjelmanumeroa. Tidjanin ja Annan esityksen lisäksi yleisö sai nauttia mm. alueen nuorten esityksistä. Niin ala- ja yläkouluikäiset kuin lukiolaisetkin pistivät päivän aikana parastaan lavalla. Kaiken kaikkiaan KYTKE- festari oli tänäkin vuonna erittäin onnistunut ja monella mittarilla mitattuna edellisvuoden tapahtumaakin suurempi menestys. Siispä iso kiitos kaikille osallistujille ja tapahtumaa järjestämässä olleille tahoille. Tästä on koko Kannistonkin alueen ihmisten hyvä jatkaa kesänviettoon.