Syksy lähtee vauhdilla vauhtiin. Edessä uusia kaupunkeja, kouluja ja oppilaita. Syksystä tulee vähintäänkin yhtä toiminnallinen ja jännittävä kuin mitä kevät oli. Edessä ovat noin 30 koulua syksyllä, eli lukuvuonna tavoitamme yhteensä noin 18 000 oppilasta. Huikeaa!

Yhteistyö kuntien kanssa jatkuu ja KYTKE- työpajat tulevat Suomen yläkouluihin kahta parempana. Meillä on mm. uusia intoa puhkuvia vetäjiä, joiden perehdytys on käynnissä. Jokaisen työpajan jälkeen, meidän Facebook- sivuillemme ilmestyy kuvia työpajoista, kouluista, oppilaista ja tietenkin myös meidän ihanista ohjaajistamme. Järjestämme Facebookin kautta myös kilpailuja joista on mahdollista voittaa upeita palkintoja. Käy tykkäämässä meistä!

Työpajojen lisäksi syksyllä tarjolla on myös keväällä kiitosta saaneita vanhempainiltoja. Jatkamme myösvertaistuki- ja sovittelutoimintaa. Apua monikulttuurisuuteen, syrjintään ja kiusaamiseen liittyvissä asioissa saa KYTKE- luurista, joka on auki tiistaista torstaihin, kello 14-19, numerossa 04 04 85 85 55.