Nimi:

Meriem Eerikinharju

Kansalaisuus:

Suomi

Syntymäpaikka:

Suomi

Asuinpaikat:

Suomi, Englanti

Meriem Eerikinharju
Tausta:

Äitini on marokkolainen ja isäni suomalainen. Olen syntynyt ja asunut koko ikäni Suomessa, lukuunottamatta kolmea vuotta, jotka vietin Englannissa opiskellessani ensimmäistä tutkintoani. Sieltä valmistuin vuosi sitten kesällä ja syksyllä jatkoin samantien Helsingin Kauppakorkeakoulussa maisterin tutkintoa. Koripallo on lajini ja olen pelannut sitä 15 vuotta nyt. Olen edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissa monta kesää sekä pelannut pääsarjatasolla useamman kauden. Sain kokea myös englantilaisen koripallon ollessani siellä, mikä oli talteenotettava kokemus. Koripallo on vienyt minua moneen paikkaan ja olen tavannut paljon uusia ihmisiä sitä kautta, josta olen todella kiitollinen ja odotan innolla tulevaa.

Aktiviteetti:

Koripallo

Naisten SM-kulta 2008-2009, Naisten Cup-kulta 2008, A-tyttöjen SM-kulta 2007-2008, Nuorten maajoukkue 2005-2008 WU16 ja WU18.

Lempiherkku? 

Tumma suklaa

Musiikkimaku?

Melko laaja, mutta lempisuunta on rnb.

Vapaa-ajalla?

Vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Katson paljon elokuvia, tykkään matkustella sekä rentoutua ja nauttia elämästä.

Minkä takia Walter?

Haluan olla mukana edistämässä tietoutta ja avartaa nuorten näkemyksiä erilaisista ennakkoluuloista ja oletuksista. Walter edustaa paljon hyviä asioita ja ajaa takaa tärkeitä ajatuksia, joita on syytä jakaa eteenpäin ja siinä haluan olla osallisena.