Nimi
Nanayaw Awuah Addae

Kansalaisuus
Suomi

Syntymäpaikka
Accra, Ghana

Asuinpaikat
Ghana, Suomi, Australia

Nanayah Awuah Addae
Tausta
Molemmat vanhempani ovat ghanalaisia , ja olen syntynyt Ghanassa. Muutimme Suomeen minun ollessa 3-vuotias. Olen käytännössä aina asunut pk-seudulla. Olen ollut onnekas saadessani tehdä ja kokea paljon erilaisia asioita. Varsinkin koripallo on tuonut valtavasti asioita elämääni. Olen pelannut ammatikseni koripalloa. Olen myös asunut Australiassa, opiskellut ulkomailla ja tavannut vuosien varrella hienoja, erilaisia, ihmisiä. Tätä nykyä suurimman osan ajastani lohkaisee perheeni.

Aktiviteetti
Koripallo (kun jalka kestää)

Aloitin 15-vuotiaana miesten SM-sarjassa Vantaan Pussihukissa. Olen pelannut nuorten maajoukkueissa sekä edustanut Suomea muutamassa miesten maaottelussa. Paras saavutus miesten miesten SM-sarjassa on hopea vuodelta 2005 Pussihukkien riveissä. Nyt on ollut muutaman vuoden tauko, mutta mieli tekisi vielä pelaamaan.

Lempiherkku?
Salmiakki (kyllä!)

Musiikkimaku?
Sanoisin, että minulla on hyvin monipuolinen musiikkimaku. Viimeaikoina olen tosin tykästynyt jazziin.

Vapaa-ajalla?
Lukeminen, monipuolinen liikkuminen ja tietysti perheen kanssa ajanviettoa.

Minkä takia Walter?
Ne asiat, joita Walter edustaa ovat juuri niitä arvoja, joita haluan ylläpitää myös omassa elämässäni; kunnioitus, välittäminen ja vastuunottaminen niin itsestään kuin muistakin. Ja ne asiat, joista Walter pyrkii keskustelemaan ovat juuri niitä samoja, joita olen joutunut lähes koko elämäni pohtimaan. Kuinka määrittelen itseni? Olenko suomalainen vai ghanalainen, voinko olla molempia? Kuinka erilaisuuteni hyväksytään? Kuinka minä hyväksyn toisten erilaisuuden?

Tärkeää on myös se tapa, jolla Walter toimii. Se ei ole poliittinen järjestö vaan yhdistys, joka haluaa keskustella ihmisten kanssa ja vaikuttaa siihen miten toista ihmistä kohdellaan. Olen itse ollut mielestäni onnekas elämässä. Ja jos voin jotenkin vaikuttaa jonkun elämään positiivisesti, teen sen mielelläni. Olen nähnyt kuinka hyvin Walterin konsepti toimii.