Nimi
Tidjân Ba

Kansalaisuus
Suomi/Senegal

Syntymäpaikka:
Helsinki

Asuinpaikat
Yhdysvallat, Saksa, Senegal, Ranska , Sveitsi, Suomi

Tidjan Ba

Tausta
Äitini on Suomalainen ja isäni Senegaalista. Molemmat tekivät uraa Yk:ssa ja sen ansiosta, asuin monessa kansainvälisessa kaupungissa. Jatkuva muuttaminen maasta toisen ei tuottannut mulle lapsena vaivaa, tutuistuin helposti uusiin ihmisiin ja moni niistä on yhä ystäväni kaikkien näiden vuosien jälkeen! Useissa eri maisssa asuminen ja kansainvälisessä sekä monikultuurisessa ympäristössä oleminen ovat olleet minulle rikkaus ja auttanneet minua huimasti mun elämässä monella eri saralla.

Aktiviteetti
Näyttelijä/laulaja.

Kwan yhtyeen toinen solisti. Useita Emma patsaita sekä kulta platina ja tuplaplatina levyjä. Näytellyt useassa tv sarjassa mm. Taivaan Tulet ja teatterissa. Tällä hetkellä Helsingin kaupungin teatterissa Yksi mies, kaksi pomoa näytelmässä.

Lempiherkku?
Senegalilainen Yassa kana, huikea! 😉

Musiikkimaku?
Kaikki hyvä ja omaperäinen musikki. Riippuu täysin päivän fiiliksestä.  Stevie  Wonderista Metallica :n ja kaikki sen välistä. Silloin kun kirjoitan omaa musiikkia, en kuntele lainkaan toisten tekemää musaa, sillä haluan myös pysyä omaperäisenä artistina!.

Vapaa-ajalla?
Kokkaaminen on yksi mun lempi harrastuksista, se on erittäin luovaa, samalla tavalla kuin musiikin tekeminen. Ja sitten olen tietysti urheilu hullu! Valmennan ihmisiä parempaan kuntoon ja itse treenaan paljon salilla, ulkona. Pelaan myös tennista ja korista, joka on musiiikin jälkeen suurin intohimoni!.

Minkä takia Walter?
Walter on todella tärkeä yhdistys joka tekee erinomaista työtä nuorison parissa. Nuorten hyvinvointi on Walterille prioriteetti, sekä hyvien ihmisarvojen tiedottaminen. On kunnia olla mukana hienossa ryhmässä joka tekee intohimolla työtä nuorison hyväksi. Go walter! 😉