Täysi toimintavuosi on takanapäin. Kiitämme kouluja ja muita yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Mennyt vuosi oli antoisa ja tapahtumarikas monellakin tavalla. Vuosi piti sisällään yli 60 kouluvierailuja ja monta vanhempainiltaa. Tapasimme vuoden aikana rohkeita ja puhevalmiita nuoria, joiden tarinat koskettivat meitä kaikkia.

Tapahtumarikas tulee olemaan myös vuosi 2014. Varattuja työpajoja on kertynyt kevääksi reilusti yli 30 ja vanhempainiltojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Reaaliaikaisen tapahtumakalenterimme avulla jokainen pääsee seuraamaan KYTKE -tiimin liikkeitä. Kalenteristamme löydät kevään aikana toteutettavat työpajat, vanhempainillat sekä muut hauskat tapahtumat. Käy kurkistamassa!

Työpajojen ja vanhempainiltojen lisäksi, KYTKE -projektin muut toiminnat jatkuvat samalla draivilla. Sovittelu ja vertaistukitoiminnastamme löydät lisätietoa nettisivuiltamme ja KYTKE -luuri on auki kaikille niille, jotka tarvitsevat apua monikulttuurisuuteen, syrjintään ja kiusaamiseen liittyvissä asioissa. Luuri on auki tiistaista torstaihin, kello 14-19, numerosta 04 04 85 85 55.

Mukavaa ja hullunhauskaa vuotta 2014 toivottaa KYTKE -tiimi

slogan_no_background