Tammelan Koulu – Tampere

UB-projektin Tampereen street School tapahtuma oli menestys. Paikalla oli noin 150 lasta ja nuorta hyvinkin erilaisista kulttuuritaustoista. Tässä hiukan tapahtumaa järjestämässä olleen projektikoordinaattori Sebumon mietteitä:

Päivä alkoi tyhjältä kentältä, ja iloiset vapaaehtoiset työntekijämme ovat täydessä työn touhussa pistämässä kokoon Urbaanit lapset ja nuoret projektin ”Street School Festivaalia” Tampereen Tammelassa. Ilon kautta on tämän porukan motto ja se näkyi tekemisen meininkinä!

DCIM100GOPRO
Kuvassa tehokaksikko Marjanne ja Peppi aka Karkki ja Pepito

Lapsia saapui sankoin joukoin Tesomajärven ala-koululta 9 joukkuetta ja Tammelan 2 joukkuetta mittelivät hienon Street-Futis turnauksen kauniissa kesäpäivässä.
Päivän aikana oli huikeita esityksiä ja yksi näistä oli ”Lord Esti”, joka veti shown johon lapset osallistuivat täysillä mukaan!
DCIM100GOPRO
Yksi päivän huikeimmista esityksistä nähtiin näiltä neideiltä ja saivat kaikki 120 osallistujaa liikkeelle katutanssin merkeissä.

DCIM100GOPRO
Kiitos kaikille oppilaille, opettajille, esiintyjille, RAY:lle, Emmalle ja Elias ohjelmalle, MK-Makersille ja ennen kaikkea tälle porukalle joka teki tämän päivän mahdolliseksi!!