Walterilla puhaltaa kesän jälkeen muutoksen tuulet. Walteriin ja KYTKE:en merkittävän kädenjäljen jättänyt Jason Yabal siirtyi kesällä uusien haasteiden pariin. Jasonin tilalla KYTKE- projektissa on aloittanut Ruj Jovanovic Hyvärinen.

Suomessa varttunut suomalais-slovenialaisen taustan omaava Ruj on Walterille ennestään tuttu Helsingin yliopistolla järjestetyn culturED seminaarin kautta. Viime vuodet luokanopettajaopintoihin keskittynyt Ruj on asunut ja reissannut paljon muuallakin kuin kotisuomessa mm. tehden vapaaehtoistöitä Brasiliassa. Jalkapalloa ja etenkin futsalia aktiivisesti harrastavana urheilu on aina ollut isossa merkityksessä hänen elämässään. Yhtä lailla matkustaminen ja sitä kautta uusien kokemusten saaminen on tärkeää.

CulturED seminaarin kautta tutustuin Walteriin ja erityisesti KYTKE:n toimintaan, joka teki minuun ison vaikutuksen. Koen KYTKE:n käsittelemät ja painottamat asiat tärkeiksi jo oman monikulttuurisen taustani ja kokemusteni takia. Odotan suurella mielenkiinnolla tulevaa työtä ja sen kautta saatavia kokemuksia.

Ruj tulee varmasti toimimaan loistavana lisänä jo hienossa Walterin KYTKE- tiimissä. Tervetuloa osaksi Walter perhettä Ruj!