Nimi
Yasmine Laurel Alizée Yamajako

Kansalaisuus
Suomalainen

Syntymäpaikka
Porvoo, Suomi

Yasmine Yamajako

Asuinpaikat
Suomi, Tanska (Kööpenhamina), Englanti (Lontoo), Belgia (Bryssel)

Tausta
Olen 22-vuotias Helsinkiläinen laulaja. beniniläinen isäni ja suomalainen äitini tapasivat Pariisissa joskus 80-luvun loppupuolella. Musiikki on ollut perheessäni tapa käsitellä elämän ilot ja surut, jonka myötä siitä muodostui minullekin ilmaisun väline ja selviytymiskeino. Musiikki on mm. mahdollistanut sen, että olen saanut asua monissa eri maissa, kohdata erilaisia ihmisiä ja tutustua monenlaisiin kulttuureihin.

Aktiviteetti
Musiikki

Olen kasvanut musiikin ympäröimänä joten on vaikeaa määritellä milloin lauluharrastus alkoi. Minulle musisointi on ollut elämäntyyli enkä pitkään edes tiennyt arkeni eroavan muiden lasten arjista. Lauloin bändeissä, kuoroissa, lauluyhtyeissä ja kävin kouluni musiikin siivittämänä kunnes 17-vuotiaana päädyin Helsingin Kaupungin Teatterin järjestämään avoimeen hakuun ja sain pääroolin High school musical -musikaalista. Sen jälkeen olen laulanut taustoja artisteille, tehnyt muutamia muita musikaaleja, opiskellut Kööpenhaminassa ja Lontoossa, dubbaillut lastenohjelmia sekä featannut rap-artisti Cheekin kappaleeseen Syypää sun hymyyn.

Lempiherkku?
Irtokarkit

Musiikkimaku?
Soul, Gospel, R’N’B, Hiphop, Rap

Vapaa-ajalla?
Olen lukutoukka ja kulinaristi, joten luen kirjoja ja teen ruokaa, tanssin, joogaan, katson leffoja seuranani kaverit ja irtokarkkisäkit ja laulan koko ajan.

Minkä takia Walter?